OKULUMUZDA DART TURNUVASI DÜZENLENDİ

Okulumuzda farklı etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin her alanda kendilerini iyi hisstemeleri ve başarıya ulaşmaları anlamında çalışamalarımızı yapıyor öğrencilerimizi farklı spor dallarıyla buluşturuyoruz.

09.01.2020 512

Bu anlamda okulumuzda dart turnuvası düzenleyerek öğrencilere eğlenceli ve zevkli bir ortam sunmaya devam ediyoruz. Yaklaşık 8 gruba ayrılan öğrencilerimiz ve her grupta yer alan öğretmenlerimiz ile düzenlediğimiz turnuvayı okulumuz sınıf öğretmeni Serhat KARA'nın grubu 1. olarak tamamladı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

09-01-202009-01-202009-01-2020